Vanghyttens C. Cass

 

Dansk Juniorchampion 2019

2. præmie markprøve unghundeklassen

Københavns Juniorvinder 2019

Dansk Racevinder 2019

Rostock Juniorsieger 2019

1. præmie schweiss prøve 400 m/ 3 timer

Rostock Sieger 2020

Tjekkisk Champion 2021

International Eksteriør Champion 2022

Polsk Champion 2023

 

I sommeren 2018 kom denne lille ruhårede fyr ind i flokken. Han er faldet utrolig godt til og nogle gange tror jeg selv, at han er i tvivl, om han er hønsehund eller Terrier. Russell er hans kaldenavn, så han passer perfekt ind i resten af opdrættet. Russell er min prøvekanin indenfor hønsehunde-verdenen og jeg ser frem til nye eventyrer med ham. Sammen har vi allerede vundet flere udstillingstitler og 2pr. på markprøve i juniorklassen. 

 

Han er født d. 04.06.2018 på Bornholm hos Denny og Susan v. Kennel Vanghytten. Hans søskende er spredt udover det danske land og endda også kommet til Sverige.

 

 

 

Lidt om Russells forældre:

Hans mor er DKCH SECH Smørmosens D. Pixi (også kaldet Gry) som har boet hos os over mange omgange. Jeg har nemlig ført hende frem i udstillingsringen en del gange og hun er altid faldet lige ind i flokken. Som jagthund er hun også eminent, men har været afhængig af hvalpekuld over to omgange. 2018 blev desværre også året hvor Gry gik over regnbuen. Hun er evigt savnet og hendes store iver, ses meget i Russell. Så jeg har hende med mig endnu.

Hans far er DKSCH DKJCH Glyngørevejens C. Rass og ham mødte jeg første gang i Herning 2017. Hans væsen og temperament var simpelthen ikke til at stå for, så derfor blev han udvalgt til "jobbet". I dag bor en af Russells søskende hos Anders, for han kunne heller ikke stå for Gry.