Jeg er egentlig ganske ny i "branchen", men fik ret hurtigt foden indenfor i diverse hundeklubber og forsamlinger. I en periode var jeg aktiv stævneleder i Dansk Jack Russell Terrier Klub (DJRTK) og sad endda i bestyrelsen i en årrække. I 2017 skiftede jeg til Dansk Kennel Klub (DKK), da jeg gerne ville opnå mere med mine hunde i ind- og udland, hvilket var begrænset i DJRTK. Flere hvalpe fra mit opdræt, valgte at flytte med i 2018 og vi har nu skabt et lille HiJacks fællesskab i DKK. DKK giver mig mulighed for at konkurrere på et højere plan og jeg kommer vidt omkring for at finde det allerbedste avlsmateriale til mine kommende poder. 

Ved siden af driver jeg en lille hobby-virksomhed som beskæftiger sig med hundemassage og hundetrim af de ruhåret racer. Derudover træner vi Rally lydighed på hygge-plan og har også prøvet kræfter med mange andre discipliner - alt efter hvad hundene har ville lave. I jagtsæsonen bruges de dog primært til rævejagt og driv, hvilket de foretrækker til hver en tid. Vi har da også hentet et par medaljer hjem i den disciplin fra både ind- og udland. 

Udover jagt og træning, så har jeg også bragt flere hunde til Champion titler i FCI i udstillingsringene. Det virker måske overflødigt at vise hunde frem i ringen, men flere får øjnene op for den flotte jagthund, som udover sine medfødte jagtegenskaber, også holder sig til racens standard. Det er en kunst at vise hunde frem i ringen i dag og dette lærer jeg fortsat den dag i dag. 

Agility