Jeg er egentlig ganske ny i "branchen", men fik ret hurtigt foden indenfor i diverse hundeklubber og forsamlinger. I en periode var jeg aktiv stævneleder i Dansk Jack Russell Terrier Klub og sad endda i bestyrelsen i en årrække. I 2017 skiftede jeg til Dansk Kennel Klub, da jeg gerne ville opnå mere med mine hunde i ind- og udland, hvilket var begrænset i DJRTK. Flere hvalpe fra mit opdræt, valgte at flytte med i 2018 og vi har nu skabt et lille HiJacks fællesskab i DKK. DKK giver mig mulighed for at konkurrere på et højere plan, men begrænser desværre stadig min jagtlinie, så jeg kommer vidt omkring for at finde det allerbedste avlsmateriale til mine kommende poder. 

Ved siden af, har jeg udfordret mine hunde i mange discipliner, både for sjov og på et højere plan. Vi kom endda så langt som til de endelige prøver som redningshund, men måtte stoppe grundet alder hos Figo. Vi havde også et par sæsoner på Kallerup Væddeløsbane, hvor både Venturo og Troja slog banerekorder. I dag trænes hundene på 10. år i DcH Hvidovre, hvor Flicka konkurrerer i Rally og Russell i lydighed. Privat er jeg instruktør i Hedehusene Fløng Jagtforening, hvor jeg holder fast ved at træne med fokus og kontakt. Jagt er derfor blevet en større del af min fritid med hundene end først forventet, men vi nyder det alle.

Udover jagt og træning, så har jeg også bragt flere hunde til titler i FCI i udstillingsringene. Det virker måske overflødigt at vise hunde frem i ringen, men flere får øjnene op for den flotte jagthund, som udover sine medfødte jagtegenskaber, også holder sig til racens standard. Det er en kunst at vise hunde frem i ringen i dag og dette lærer jeg fortsat den dag i dag. 

Agility