Velkommen til Kennel HiJacks 

(In English)

Jeg er en lille opdrætter af Parson Russell Terrier med fokus på den smukke jagthund. Her går skønhed og jagtegenskaber pote i pote og kvalitet er i højsæde. Der er ikke så ofte hvalpe i huset, men når der er, bliver de præget efter alle kunstens regler. De vokser op i stuen sammen med de andre voksne hunde og kommer med på diverse eventyre for at gøre dem stærke både psykisk og fysisk.

I 2017 tog jeg skridtet og førte hundene over i Dansk Kennel Klub, med formålet at kunne konkurrere på lige fod med andre og være med til at præge den danske avl hen mod jagtegenskaberne. HiJacks 4th var derfor mit sidste kuld i JRTC GB regi og fremover vil opdræt og prøver ligge i DKK regi.

Da terrier sjældent skåner sig selv, så blev jeg uddannet Dyrlægeeksamineret hundemassør med speciale i rehablitering og fysiologisk træning. Hvilket jeg i dag driver en lille hobby-virksomhed ud fra. Udover massage og træning, er jeg også trænet til at trimme de ruhåret hunderacer, som alt sammen kan læses mere om på www.hunde-livet.dk.

 

Hvalpe forår 2024

Så er endelig hvalpe i kennelen igen efter 3 års pause - se mere her HiJacks 6th.

Torsdag d. 22 februar 2024 kom 6 små vidundere til og et vi kan være ganske stolte af. Ikke nok med at det er en rigtig flot størrelse på kuldet, så var det også første gang at tæver var i overtal. Fordelen blev nemlig hele 5 tæver og en enkelt han, hvoraf hannen allerede er solgt og en enkelt tæve forbliver i kennelen til fremtiden. Leica klarede det hele på 2 timer og har virkelig vist sig som en fantastisk mor. Hendes bror Wally har været med til hele oplevelsen og glæder sig til at få lov til at vise de små prinsesser og prinsen, hvordan man klarer ærterne i den store verden.

Det er stadig muligt at komme i betragtning til en tæve. Fang mig på mail eller telefonen. De vil være salgsklare 18 april 2024.

 

Denne gang er det med Leica fra HiJacks 5th kuld og en svensk ældre herre. Der er som sædvanlig lagt vægt på eksteriør og jagtegenskaber, hvor begge bruges på drivjagt og faren har flere gode udstillingsresultater bag sig.

Kontakt mig endelig for mere info.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fun Fact

Hundene er faktisk også med i en reklame-film og har været med i flere race-præsentationen i blandt andet Jagt, Vildt og Våben i Juli 2015 og i den nye bog om "Danmarks Jagthunde" udgivet i 2020.

Venturo som film-stjerne - https://www.youtube.com/watch?v=CmwzZu8fOBI

Det kan også ske at du har set dem i reklamer for Essential Foods, hvor især Russell er blevet deres egen linselus.

Lidt om hjemmesiden

Billede af vapser

I 2007 købte jeg min første terrier og selvom at købet var spontant, så var racen studeret til det ypperste. Jeg var på udkig efter en intelligent og lille hund, som kunne følge mig overalt og samtidig udfordre mig på træningsbanen. Figo blev dermed min første Russell Terrier og han blev bestemt ikke den sidste af slagsen. Sammen kom vi vidt omkring i ind- og udland, og han lærte mig ufattelig meget i alle de 11 år, som han berigede mit liv. 

I 2010 tog jeg springet og købte mig en tæve, som skulle blive min første avlstæve og bringe mig videre som opdrætter. Flicka viste sig at være noget af en vildbasse, men også hende som bragte mig på sporet af gravjagt i topklasse. Sammen blev de to grundstenen i min avl, med deres store jagtlyst og mod fra Flicka, kombineret med intelligens og tålmodighed fra Figo.

Jeg er idag medlem af Dansk Terrier Klub og Dansk Kennel Klub med Opdrætter status.

 


Ønskes der yderligere oplysninger om hundene, kan jeg kontaktes over mail og telefon på følgende:

jensencynthia@hotmail.com

mobil 2628 2075

Hundene og jeg holder til i Ølstykke, men kører gerne langt for gode oplevelser.