HiJacks 4th - "Annas" Lucky Luke og Dalton Brødrene

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den 13 oktober 2017 kom 5 hanner til i det lille hus, helt uden det store besvær. De små har fulgt det hele efter bogen og er nu store drenge med krudt i måsen. Alle med hver deres personlighed og særpræg. Dette kuld har fået navn efter den berømte serie om Lucky Luke og de små kriminelle Dalton brødre, som styrer savannen på deres helt egen måde. Og til ære for Anna som lod mig få et kuld på hendes tæve, så har hun også sat sit aftryk på deres navne.

Troja er en lille tæve på 30-31 cm i højden, kvadratisk og trefarvet glathåret. Hun har opnået flere 1. præmieringer i eksteriør i både ind- og udland. Hun er ligeledes præmieret i grav i Danmark med flere 1. præmier.

Hun bruges aktivt på praktisk jagt og har smidt ræv ud. Troja arbejder hårdt og kontant, dog uden så meget lyd. Hendes stærke psyke får rævene til at springe uden de store anstrengelser. Hun bestod de indledende prøver i Finland August 2017 med top point og er klar til den sidste prøve om Finsk Gravchampion når hvalpene er flyttet hjemmefra.

 

Sam of Rushill er bosat i Tyskland hos en af de bedste opdrættere med samme fokus. Man kan læse meget mere om Kennel Hatzenback på www.freyaldenhoven.org. Sam er ud af engelske Kennel Foxgrove og dermed en lille kvadratisk herre på 32,5cm. Han har ligeledes vundet flere placeringer i Tyskland og bruges aktivt på jagt. Han er en ruhåret trefarvet herre, så hvalpenes hårlag kan komme i alle varianter. Det er hans første kuld i Danmark og første kuld registreret i Jack Russell Terrier Club of Sweden.

 

 

 

HiJacks 4th "Annas" William - solgt

William var den første dreng ude og sådan kører han det fortsat. Der er intet der står i vejen for den modige og dristige dreng. Stadig meget kontaktsøgende og lige i hælene på børn og voksne.

William hedder i dag Jack og bor hos Nis og Livia. De træner benhårdt med ham og håber at han bliver den kommende lille narkohund.

Han er trefarvet og er glathåret. Han er desuden DNA testet PLL fri.

 

 

HiJacks 4th "Annas" Joe - solgt

Joe er den lille kraftige dreng og simpelthen med krudt i måsen. Der er sjældent et øjebliks stilhed når han er på og det er bare om at lukke lågen hurtigt, ellers er han fremme og beskue verdenen. Og halen der kører i samme fart i alle vågne timer.

Joe har fundet sin plads i familien i Århus, hvor han viser sit ægte terrier-sind og en smule stædighed.

Joe er trefarvet og er glathåret. Han er DNA testet PLL Carrier.

 

 

HiJacks 4th "Annas" Jack - Solgt

Er der mad, så er Jack der. Og når maden er indtaget, så skal han på armen og få en lille lur. Klassens tykke og stille dreng, og utrolig kontaktsøgende.

Jack hedder i dag Louie og er den nye klassiske- og operasanger i København. Livet blandt en syngende familie er lige hans stil og så elsker han simpelthen at gå de københavnske gader tynde.

Han er trefarvet og er glathåret. Han er desuden DNA testet PLL fri.

 

HiJacks 4th "Annas" Dalton - Solgt

Utroligt at jeg altid får en lille "en-øjet" dreng i alle mine kuld, men med sine små fregner så får han alligevel sit helt eget særpræg. Dalton finder hurtigt sit ægte terrier-sind frem og selvom man er den mindste, så er man ikke den nederste.

Lille Dalton flyttede til Høje taastrup i lige i favnen på en familie med store ambitioner. Allerede som 12 uger gammel, kunne han de helt basale kundskaber og for hver dag der går, jo flere ting kommer på hans CV.

Han er trefarvet og er glathåret. Han er desuden DNA testet fri for PLL.

 

 

HiJacks 4th "Annas" Lucky Luke - solgt

Og sidste dreng til at holde styr på dem alle, er selveste Lucky Luke. Med sit stille sind, bevarer man bedst overblikket ved at studere de andre. Der er ro på drengen og han kan bestemt også sige nej hvis de andre bliver lidt for vilde.

Lucky bor blot et stenkast herfra hos en jæger, der ser frem til at bruge ham på rævejagt i området.

Han er trefarvet og er glathåret. Han er desuden DNA testet fri for PLL