HiJacks 3rd - gymnastic team

Flickas sidste hvalpeeventyr skulle som sædvanlig være med fokus på jagt og udseende. Den fine herre til opgaven blev Kingsway Marshall, som bror til Flickas farfar giver de fantastiske linier endnu et pust i den retning. Med en ruhåret hanhund, giver det endnu engang et pift til pelstypen i kennelen. Læs mere om Marshall nederst på siden.

Den 21 september kom de fire guldklumper til verden.

Læs om deres udvikling og placeringer længere nede på siden.

HiJacks 3rd Wicked Rudy

Denne første herrer er opkaldt efter et spring på gulv bestående af en salto med 1½ skrue. Det passer ham helt perfekt, for han er altid den første med krumspring og bliver som oftest "stjålet" af storebror Venturo der bare elsker hvalpene. Han er lynende inteligent og den første der lærer og udforsker. I flokken er han lige under Salto og selvtilliden klæder ham.

Han var glathåret som hvalp, men er blevet broken som unghund. Han har beholdt sine flotte tre farver.
Han er testet Free (fri) for PLL.

Rudy kaldes Balto og skal være det 6. familiemedlem og knægtens kommende jagthund.

 

Resultater:

Denne flotte herre viste sine flotte frie bevægelser og dejlige temperament til DJRTK's første udstilling i 2016. Han fik en Særdeles Lovet i kritik og blev 3. bedste hvalp på dagen.

 

 

 

 

 

 

 

HiJacks 3rd Turbo Kip

I hvert kuld har jeg nu fået en lille kopi af min egen Venturo der i daglig tale kaldes Turbo. Derfor var det helt naturligt at opkalde ham derefter, som også er en disciplin på baren. Det kræver arm- og brystmuskler, som passer perfekt efter hans storebror. Han er ihvertfald en tæt lille herre. Turbo har bare nok i sig selv og udforsker gerne tingene i eget tempo. I flokken er han nederst, men nyder menneskelig kontakt. Man skal altid lige se sig om en ekstra gang, for som regel er han gået på eventyr alene og følger bare sin fremragende snude. Mod og nysgerighed er ihvertfald hans motto.

Max (kaldes han til daglig) har fået sin mors helt fanatiske fascination af vand og er ikke at få væk fra vandkanten. I Taastrup svømmehal var han blevet holdets maskot, der simpelthen nød opmærksomheden og sit elskede vand. Den lille charmetrold går endda med i bad, hvis muligheden byder sig. Han bor til daglig i Nordsjælland med en familie som nyder hans finurligheder og kontaktsøgen. Han bliver den lille nye jagthund i familien og der er store planer for hvad Max og Lasse skal opnå sammen.

Han lader til at blive broken og ligeledes med brunt hovede og sort plet på ryggen.
Han er DNA testet Carrier (bærer) af PLL ligesom Flicka og Venturo.

Resultater:

Han vandt Best In Show Hvalp i Sverige i marts 2016 og hans karriere er kun lige begyndt.

Han genvandt æren ved at blive kåret som R.BIS Hvalp i DJRTK i Slangerup 2016 og fik rosende kritik med på vejen.

 

HiJacks 3rd Awesome Salto

Sidste herrer blev denne Fedtmule der fra start lagde an i vægtskålen. Han er selvfølgelig opkaldt derefter og som grunddisciplin i mange kombinationer af spring på gulv. Han er en ægte bølle og styrer flokken med hård pote og sin kampvægt. Nye ting lærer han hurtigt og ham ved man altid hvor er, lige der hvor balladen finder sted. Han har allerede testet sine svømmeevner, da han i ægte terrier-stil hoppet hovedkulds i havedammen.

Denne dreng lader ligeledes til at blive broken og med et brunt hovede og sort plet ved haleroden. Han er testet Free (fri) for PLL.

Salto er navngivet Vaks og skal være parrets første jagthund i Sverige.

Resultater:

Han vandt 3. pladsen i hvalpeklassen i Sverige marts 2016. En flot herre med et pragtfuld hovede!

 

HiJacks 3rd Surprise FlikFlak

Hun kom som en overraskelse, da der egentlig kun var tre hvalpe at se på røntgen-billedet. Da hun også bliver Flickas sidste tæve, så skulle hun selvfølgelig opkaldes efter sin mor. Som ene tæve, kræver det nok også sin mors mod og iver. Hun følger rigtig godt med de store drenge og har især fundet sin kærlighed i den Korthåret Hønsehund Vitus hjemme hos min kæreste. Hun er den mindste af dem alle, men det skræmmer hende bestemt ikke. Hun søger meget kontakt med både de andre hunde i hjemmet og mennesker. Der er altid gang i den unge dame, men bestemt meget lærerig. Hun har et meget stort jagtiver, der udnyttes til fulde.

Hun lader til at blive glathåret med masser af farve i alle tre farver. Hun er ligeledes DNA testet fri for PLL.

 

 

Deres vækstkurve er ganske fin:

 

Info om Marshall

Kingsway Marshall er af belgiske linier og bosiddende i Tyskland. Han har opnået flere gode placeringer i Tyskland igennem årene, deriblandt Best In Show i 2010 i DJRTV. Han bruges aktivt på jagt i Tyskland og Belgien, og har ligeledes været brugt i Danmark. Han er en alsidig herrer med godt temperament på både jagt og som familiehund.

Højde: 32,5 cm
Pels: Ruhåret og trefarvet.
DNA testet fri for PLL, SCA og LOA. Han er ligeledes testet 0/0 på begge knæ.

 

Du kan læse mere om ham på den tyske opdrætters hjemmeside www.ratnappers.de/Marshall