HiJacks 2nd - fuld af farver og frugt

Den 27 juli 2014 kom tre skønne hvalpe til verden uden de helt store kvaler og de har alle fået nogle vidunderlige nye familier.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pink Lady

Den lille frøken var den første ude med en fødselsvægt på 176 gram. Hun er en værre bandit der udforsker verden fra første færd. Den lille frækkert er nysgerrig og stædig som sin mor, og er blevet opkaldt Troja af hendes nye familie. Troja skal holde styr på en politihund, brugshund og en skøn familie på landet med to mindre børn.

Info:
Glathåret og trefarvet.
PLL status - Carrier (bærer)

Troja har opnået flere 1. præmier i grav og ligeledes i eksteriør. Hun var den helt store vinder ved det danske National 2016, hvor hun løb afsted med flere pokaler på stribe. Hun er derved et pragteksemplar klar til avl i 2017.

 

 

Blue Berry

Han var noget af en krabat at få ud med sin fødselsvægt på 196 gram og er den største puttetrold af dem alle. Han elsker simpelthen at sidde på armen og følge hverdagen. Venturo har kastet sin kærlighed over den lille fedtmule og de er som pot og pande, og oftest at finde sammen. Han er nok ikke den hurtigste lille fætter, men tilgengæld helt bedårende og meget menneske-glad.
Info:
Glathåret og trefarvet.
PLL status - Carrier (bærer)

 

 

 

 

 

Black Currant

Rosinen i pølseenden var ikke meget større end 180 gram ved fødsel, men er bestemt den hurtigste. Han er den første ude af kassen og den første inde. Man skal passe på med hvor man går for han er her, der og alle vegne. Den lille racer er ikke bleg for at sige sin mening og selv i drømme giver han den gas og både sparker og hyler. 

Idag bor han hos en aktiv hundefamilie i Fårevejle og hedder Murphy. Han har i en alder af 9 måneder allerede bestået en sporprøve 400 meter/3 timer (uofficiel) med 1. pr. og tog sejren som Best In Show Unghund i Slangerup April 2015. Han genoptog succesen i Slangerup i 2016 og blev Reserve Best In Show i åben klasse.

Info:
Glathåret og trefarvet
PLL status - Carrier (bærer)

 

De små har allerede været i gravanlægget op til flere gange og nyder at tumle rundt i de mørke gange.

Det gode vejr har også budt på en tur på stranden:

Lidt flere stemningsbilleder af de små...

Slangerup 2015

Black Currant (Murphy) brillierede ved årets første eksteriør stævne og tog sejren som Best In Show Unghund, men det er ikke altid nemt at styre en glad og livlig unghund.