HiJacks 1st New Years Venturo

 

Finsk Gravchampion (tidligere)

 

Rostock Sieger 2019

 

02.03.2013 - 16.03.2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fra HiJacks første kuld kom denne skønhed til verden efter Flicka og Figo som stammen for kennelen. Han har bestemt arvet sine forældres gode sider, med Flickas jagtlyst og mod, og sin fars taktiktiske væsen så kommer han rigtig langt. Med et kælenavn Turbo, er han husets lille myr med fart på! Faktisk har han allerede sat rekord på Kallerup væddeløbsbane op til flere gange. Han er opdraget efter alle kunstens regler fra mors og fars stærke sider, og står altid stand-in for dem på hver deres felt. Selv når der er hvalpe i huset, så hjælper han hjertens gerne til med rengøring og opdragelse.

 

Venturo har opnået flere gode præmieringer i eksteriør og 1. præmie til de danske gravprøver. Han er en smuk herre, men bestemt også en jagthund med stor J. Februar 2015 fik han også sit første ræv fra grav og klar til at blande sig med de store drenge.

 

Han står ikke til rådighed for avlen.

 

Venturo er DNA-testet for primær linse luksation og er konstateret carrier (bærer) som sin mor. Hans Patella Luxation status er 0/0.

 

 

Født d. 2 marts 2013

Bid: Sakse              Ører: Kip          Ben: Lige              Skulderhøjde: 34cm            Bryst: Flex                  Hårlag: Glat

Se nogle af hans vigtigste præmieringer forneden:

Præmieringer Grav:

Brønderslev 2014 i DJRTK Prøvegrav med dommer Niels B. Nygaard. Udtalelsen er:

Hunden finder straks ræven uden at angribe. Den får gang i arbejdet og har indimellem skarpe angreb fra begge sider. En lynhurtig hund som bruger hele systemet og den kontakter fører imellem angrebene. Slutter af med knivskarpe angreb af passende længde.

Jagtlyst og mod: 22p       Taktik og bevægelighed: 23p     Helhedsindtryk: 22p       Ialt: 67 point og en 1. præmie

I Finland i Malax Grytklub bestod han sin første B-prøve med 43 point (ud af 44 mulige) i 2016 og ligeledes den anden med 43 point i 2017. Samme weekend i 2017 bestod han sin endelige A-prøve med 46 point (ud af 50 mulige) og kan nu kaldes Finsk Gravchampion.

Præmieringer i eksteriør

Venturo blev Reserve Best In Show Unghund i 2013 og har sidenhen modtaget lutter 1. præmier i Åben klasse hanner hvor han endda slår sin gamle far af pinden. Bedste udtalelse kommer fra Niels Nielsen April 2014:

Køn og elegant hund at se på. Kvadratisk bygget

 

Venturos Stambog